Tandblekning

Få bort missfärgningar och gula tänder med Megawhite tandblekning.

Helt utan väteperoxider ljusar den upp tänderna för ett naturligt vitare leende.

Megawhite är den nya generationens tandblekning med den allra senaste Bluefusionteknologin. Behandlingen tar endast 15 min och är den mest effektiva och snabbaste behandlingen på marknaden.

Den peroxidfria formulan är 100% smärtfri och är skonsam mot tänder och tandkött. Behandlingen funkar för ung som gammal, så länge tandhälsan är god och passar även för de med känsliga tänder.

Resultatet kan variera beroende på tandens ursprungsfärg och genetiska förutsättningar. Man kan få upp till 15 nyanser ljusare tänder, men genomsnittet får ca 5-10 nyanser ljusare. Behandlingen kan upprepas 2-4 gånger per år vid behov.

Tekniken

Huvudingrediensen är sodiumbikarbonat som har en blekande effekt. I kombination med att det effektiva LED ljuset från 520 nano whitening machine kommer i kontakt med den unika Blue Fusion gelen, så sätter katalysatoraktiveringen i gång och frisätter syre, som snabbare skapar tryck och tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningar.

Den världsunika Blue Fusion formulan i kombination med LED ljuset, accelererar processen samtidigt som den skonsamt bleker tandens yta och avlägsnar missfärgningar utan att skada tanden, tandkött eller emaljen.

Registrerad i EU

Produkten är skonsam och säker att använda och innehåller inga skadliga ingredienser. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU ́s kosmetikaregister. 520 nano whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav.